Inboedels structureren voor verhuizing, scheiding of na overlijden

Inboedels structureren voor verhuizing

Verhuizen is een grote stressfactor. Ik coördineer kleine en grote interne- en externe verhuizingen. Ik help u met het sorteren van de spullen, het vinden van het juiste verhuisbedrijf en het plannen van de verhuizing. Ook kan ik assisteren bij inpakken/uitpakken en de begeleiding op de dag van de verhuizing.

Inboedels structureren na overlijden
Nabestaanden moeten vaak zelf het huis van de overledene opruimen en bezittingen verdelen onder nabestaanden of erfgenamen. Vaak ziet men hier als een berg tegenop en kunnen de gemoederen onderling hoog oplopen. Ik kan als onafhankelijke partij bij de boedelverdeling betrokken worden. Hierin is mijn aanpak pragmatisch: na een kennismaking en rondje door het huis inventariseer ik ieders wensen. Vervolgens maak ik een verdelingsvoorstel, stem deze af met de betrokkenen en maak een tijdsplanning. Ook zorg ik voor het afvoeren van de spullen waar niemand interesse in heeft.

Wilt u weten wat Opgeruimd voor u kan betekenen?
Neem contact op.

Susanne van Heemskerck van Beest 06-55816488 info@opgeruimd.nu